Kroniki Portowe: Przedwiośnie

rozpoczęcie 2020-03-14, godz: 19:00
zakończenie 2020-03-14, godz: 22:00
Warszawa, woj. mazowieckie
Zaruskiego 8
Agata Wojda (szef restauracji Fest o kubkach smakowych nadprzeciętnych), Monika Walecka ("piekarnica", zawsze cała w mące) i Izabela Kamińska (specjalistka od wina - winiarzyca?, ta, co polewa i jeńców nie bierze) w jednym miejscu!
Gotują (tak! KAŻDA coś ugotuje!), wybierają wino, opowiadają.
Pomiędzy Dniem Kobiet a Pierwszym Dniem Wiosny, 14 marca o godz 19.00 zrobimy prawdziwą ucztę w Feście.
Menu wciąż jest dopracowywane, szczegóły będziemy dodawać, jak tylko kolejne dania opracujemy do perfekcji!
Wiadomo, że będzie 6 dań, jeszcze więcej win, mnóstwo chleba i niespodzianki!

Cena festy: 450 zł
Jak kupić miejsce?
Zrób wpłatę na to konto: 53 1750 0012 0000 0000 2688 2311
W tytule wpisz: Kroniki portowe.
Prześlij nam info na ten adres: rezerwacje@fest.rest

Masz pytania, pisz do nas!
rezerwacje@fest.rest lub iza.kaminska@yahoo.com

Grafika: Paulina Wójtowicz


REGULAMIN (żeby wszystkim nam było miło i przyjemnie):
1. W kolacjach mogą uczestniczyć jedynie osoby pełnoletnie.
2. Menu kolacyjne jest ustalone z szefem kuchni, a wina dobrane specjalnie pod każdą pozycję. W związku z tym, jedyne zmiany, jakich możemy w nim dokonać to:
a. Zamiana maksymalnie dwóch dań zawierających mięso na dania bezmięsne.
b. Zamiana maksymalnie dwóch dań zawierających silny alergen na dania bez alergenu.
3. Jeśli masz uczulenie na jakiś produkt – poinformuj o tym przy zapisach na kolację.
4. Nie ma możliwości stworzenia menu bezglutenowego, chyba, że takie będzie założenie całej organizowanej kolacji.
5. O niemożliwości uczestnictwa w kolacji należy poinformować organizatora najpóźniej 7 dni przed terminem kolacji. W takim wypadku zwracane jest 80% ceny kolacji.
6. W przypadku niezgłoszenia organizatorowi niemożliwości uczestnictwa w kolacji w terminie, wpłacona kwota przepada.
dane organizatora: United States of Taste, rezerwacje@fest.rest lub iza.kaminska@yahoo.com